14 Eylül 2020 Pazartesi

Cinleştirme operasyonu .... GENEration 

Kur'an'da yer alan "Adem'in yasak ağaca yaklaşması" yani "cinlerin soyağacına yaklaşması" meselesi esasen insan soyunun cin soyuyla karışması ve "insanın cinleştirilmesi" kavramını tanımlamaktadır. 

"CİNsel ilişki" kelimesindeki "Cinsel" kelimesinin kökünde bulunan "Cin" kelimesi bu kelime setine "insanın cin ile tenasül ilişkisi" anlamını kazandırmaktadır. 

İngilizce'de ve Fransızca'daki "Genie / Génie" kelimeleri "Cin" kelimesinin karşılığıdır. 

Gen+eration = Cinleşme / -leştirme 

"Generation" kelimesinin hep "Soy" anlamını yansıttığı kabul edilegelmiştir. Ancak bu kelime açıkça bir soy dönüştürme / melezleştirme operasyonunu tanımlamaktadır.

İnsan beyninde "Reptilian Complex" ( Sürüngen Kompleksi ) adı verilen bir bölümün bulunmasının sebebinin bu birleşme olduğuna evvelki bölümlerde defaatle değinilmiştir.

İsra suresinin 64. ayetinde cin şeytanı İblis'e hitab edilmekte olup, "İnsana çocuklarda ortak ol." ifadesi "İnsanla soyunu karıştır." anlamını içermektedir.

17/64 - Vestefziz men isteta'te minhüm bi savtike ve eclib aleyhim bi haylike ve racilike ve ŞARİKHÜM FİL emvali vel EVLADİ veıdhüm ve ma yeıdühümüş şeytanü illa ğurura

( Ve onlardan kime istidatın olursa sesin ile yerinden oynat, kımıldat. Atlarınla ve yayalarınla üzerlerine yönel. ONLARA malda ve ÇOCUKLARDA ORTAK OL. Onlara vaad et. Ve şeytan onlara aldatmanın haricinde vaad etmez. )

Cinlerin insanla cinsel ilişkisi Tevrat'ın "GENEsis" ( Soylanma / Cinlenme / Yaratılış ) bölümünde "Nefiller / İlahi varlıklar" ( Kovulmuş melekler / cinler ) misaliyle bildirilir.

1 Genesis 6-4 İlahi varlıkların insan kızlarıyla evlenip çocuk sahibi oldukları günlerde ve daha sonra yeryüzünde Nefiller vardı. Bunlar eski çağ kahramanları, ünlü kişilerdi.

Türkçe’de “Yaşayan varlık” anlamına gelen “Can” kelimesinin Arapça’da “Cin” anlamına gelmesi de ilginç bir ilintiye dikkat çekmekte gibidir.

55/39 - Fe yevmeizin la yus'elu an zenbihi insün ve la CAN ( Artık o gün ne insana, ne de CİNE günahlarından sual edilmez. )

55/56 - Fihinne kasıratüt tarfi lem yatmishünne insün kablehüm ve la CAN ( Onların içinde, onlardan önce kendilerine ne insan, ne de CİN dokunmamış kısa, saklı bakışlı kadınlar. )

Ayrıca Türke’deki “Kan” ve “Kin” kelimelerinin de anlam itibarıyla “Gen”, “Can” ve “Cin” kelimeleriyle dolaylı ilintisi olabilir. “C” harfi dillerde “K” olarak da telaffuz edilebilmektedir. ( “Cin” insana “kini” olan bir varlıktır. “Kan” ile “Gen” kelimeleri de biyolojik anlam itibarıyla ilintilidirler. )

"Canavar" kelimesinin kökeni ise "Jennifer" kelimesi olup bu kelime "Jenni" ( Cin ) ve "Fer" ( Getiren ) köklerinden oluşmakta ve "Cin Getiren" anlamına gelmektedir. ( Benzer örnek "Lucifer" kelimesidir. Luci ( Işık ) ve "Fer" ( Getiren ) )

GENs ( "Jan" okunur. ( Fransızca ) kelimesi "Halk, Kişiler" anlamındadır. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder