19 Eylül 2020 Cumartesi

AI Şehirleri ve Logan'ın kaçışı !!

Artık bilindiği üzere, küresel teknokrat müşriklerin ileriye yönelik teknolojik planlarında odaklandıkları tek nokta "insanın yapay zeka ile kontrol edildiği ve yönlendirildiği bir dünya" oluşturmaktır. Tüm aksiyonlarını kutsal kitaplardaki ilme ve Rab kelamına göre alan bu müşrik, münafık ( ikiyüzlü ) ve kafir ( inkarcı ) zümre kendilerinin de yaşam bahşeden ilahlar olabileceklerine kendilerini inanmışlardır. 

Doğadaki olguları teknoloji vesilesiyle yapay olarak oluşturmak ve böylelikle içine insanları hapsedebilecekleri, yapay zeka ile yönetilen kapalı devre tekno-şehirler oluşturmak niyetindedirler. Örneğin EAST ( Experimental Advanced Superconducting Tokamak ) adı verilen ve ısı ve ışık enerjisinin manyetik alanda depolanmasını sağlayan reaktör vasıtasıyla yapay Güneş enerjisi üretilmesi planlanmaktadır. Böylelikle Tevrat'ın ilk ayetini kendilerinin de gerçekleştirebileceklerini  düşünmektedirler. 

1-Genesis-1-3 Ve Tanrı, "Işık olsun" dedi ve ışık oldu.

Allah'ın "yoktan yarattığı" olgular üzerinden teknoloji üretmek sadece bahşedilen ilmin icrası olup, yoktan yaratmak anlamına gelmemektedir. Küresel şeytanlar bu gerçeği çok iyi bilmelerine rağmen hala "İlah olmak." saplantısında ısrar etmektedirler. 

Yapay Güneşi olan, tüm enerji ihtiyacını kapalı devre olarak kendisi karşılayabilen bir kubbe atında oluşturulmuş izole ve yapay şehirler küreselcilerin birincil planıdır. Bu yönde atılan ilk adım Suudi Arabistan'ın kuzey batısında oluşturulmak istenen "Neom City"'dir. 

Ayrıca bkz.


"Kubbe altında şehir oluşturmak" kavramı da yine Tevrat ayetine atıf içermektedir.

1-Genesis-1-6 Ve Tanrı, "Suların ortasında bir kubbe olsun, suları sulardan ayırsın" dedi.

1976 yılında ( 44 sene önce ) TV'de Holywood yapımı olan "Logan'ın Kaçışı" isimli bir dizi yayınlanmıştır. ( 76 sayısının Kur’an’daki “İnsan” suresinin numarası olması da ilginçtir. )


Filmin afişinde şehirin üzerinde gökkuşağından bir kubbe görülmektedir. Gökkuşağı okültizmde "zihin kontrolünün" sembolüdür.

Dizideki zaman 2274 yılı olup, 23. yüzyıla işaret edilmektedir. İnsanların en fazla 30 yaşlarına kadar yaşamalarına izin verilen bir yapay şehir ortamı söz konusudur. İnsanlar kendi içine kapanık yaşamakta, suyu ve havayı kendileri üretmektedirler. Bu insanlar dünya üzerinde çok küçük bir alan içinde yaşayıp, kendilerini çevreleyen şehir sınırları dışına çıkmamaktadırlar. Sınırları aşmak yasalara göre suç sayılmaktadır. Yasalara göre dışarıda (mikro-dünyanın ötesinde) günah, suç ve ilkellik vardır.

Doğan her çocuk sisteme yani AI'ya * Yapay Zekâ ) ait olmaktadır. Aile kavramı bulunmamaktadır. İnsanlar yaş aralıklarına ayrılmışlardır ve her aralığı simgeleyen, belli bir renk elbiseyi giymektedirler. 30 yaşına gelen (yaşlanan) insanlar, "Carrousel" adı verilen ritüel kapsamında tüm toplumun katıldığı bir gösteri ile "Renewal” ( Yenilenme / Yeniden doğuş ) törenine mutlulukla gitmektedirler. Ölüp, hayata yeni baştan başlayacakları kendilerine telkin edilen insanlar için bu ölüm törenleri onur vericidir. Bu sürecin takibi için daha doğum anında insanların avuç içine, merkezi bilgisayara ( AI / Yapay Zeka ) bağlı bir "Life Clock Crystal" ( Hayat Saati Kristali ) ( bugün çip olarak anılan nesne ) implant edilmektedir. Yaş ilerledikçe saatın rengi değişmekte ve son saate iyice yaklaşılmakta olduğunda yanıp sönmeye başlamaktadır.

Bu sisteme karşı çıkan ve şehirden kaçanlar "Runners" ( Firariler ) olarak adlandırılmaktadır. "Deep Sleep" ( Derin Uyku ! ) isimli güvenlik ajansının polisleri ise bu firarileri yakalamakla görevlidirler. İşte Logan bu polislerden biri olup, bir firarinin üzerinde bulduğu "Ankh" sembolünü ( Anahtar şeklindeki antik ve okült bir semboldür. ) bilgisayara incelettiğinde bunun şehirden kaçanlara yardım eden ve onların "Sanctuary" ( Tapınak ) adı verilen gerçek yaşam ortamını bulmalarını sağlayan gizli bir gruba ait olduğunu öğrenir. Bilgisayar Logan'dan Sanctuary'yi bulmasını ve yok etmesini ister. Bilgisayar bu görevin kodunu "033-03" olarak belirler. ( Burada satanik "9" nümerolojisi bulunmaktadır. ) Ve prosedür olarak retrogramı devreye sokarak Logan'ın Carrousel öncesi kalan zamanını 4 yıl azaltır. Bu nedenle Logan'ın hayat saati kırmızı renge dönüşür. Endişe ve korku içindeki Logan, görevi tamamlarsa 4 yılının geri verilip verilmeyeceğini bilgisayara sorar ancak yanıt alamaz. Böylelikle Logan'ın kaçış serüveni başlar.........


Görüleceği üzere dizinin konusu ve detayları, bugün insanlara Transhümanism, Süper İnsanlık, Ölümsüzlük, Tekillik ( Singularity ) kavramları altında telkin edilmeye çalışılan dijital teknoloji vasıtasıyla köleleştirme projesini doğrudan yansıtmaktadır. Yeni Dünya Düzeni söylemi altında dünya nüfusunun azaltılması ve belirli standartlara göre kontrol altında tutulması obsesyonu da dizinin konusuna yansımıştır. 

Yalan vaadlerle insanları köleleştirmeyi, yaşamlarını sınırlamayı planlayan perde arkasındaki küresel şeytanlar ise asla mümkün olamayacak "kaba madde aleminde ölümsüzlüğün" peşindedirler. Oysa  insanlar için "Ölüm" aslında "Olum"dur. Yani reenkarnasyon yoluyla kaba madde planı dünyadaki yaşama devam etmektir. Ruhsal tekamüle eren insan ise kaba madde planı dünyadaki niahi ölümü sonrasında artık üst süptil planlarda gerçek varlığı olan Öz Varlık olarak yaşamına devam etmekte ve bu döngü bu şekilde sonsuza dek sürmektedir. İşte küresel şeytanlar işledikleri günahların hesabını bir sonraki reenkarnasyonlarında vermemek yani azaptan kaçabilmek için teknoloji yoluyla tek enkarnasyonda ölümsüz olmayı yani imkansızı arzulamaktadırlar. Bu husus Cuma suresinin aşağıdaki ayetlerinde bildirilmiştir.

62/6 - Kul ya eyyuhellezine hadu in zeamtüm enneküm evliyau lillahi min dunin nasi fe temennevül mevte in küntüm sadikin
( "Ey o Yahudiler, eğer insanlardan kesinlikle sadece sizin Allah’a  dostlar olduğunuzu sanıyorsanız, eğer doğrular iseniz ölümü temenni edin." de. )

62/7 - Ve la yetemennevnehu ebeden bima kaddemet eydihim vallahü alimun biz zalimin
( Ve onu, o ellerinin sunduklarından dolayı, ebediyen temenni edemezler. Allah zalimleri bilendir. )

İnsan ve cin şeytanlarının kaba madde planında ölümsüz olma ihtirasları da Bakara suresinin 96. ayetinde şöyle bildirilir.

2/96 - Ve le tecidennehüm ahrasan nasi ala hayah ve minellezine eşraku yeveddü ehadühüm lev yüammeru elfe seneh ve ma hüve bi müzahzihıhı minel azabi en yüammer vallahü besırun bima ya'melun 
( Ve kesinlikle onları hayatta insanların en hırslıları olarak bulacaksın. O ortak koşanlardan her biri bin sene ömür sürmeyi arzular. Onlar uzun ömür sürerek o azaptan uzaklaşacak değillerdir. Allah o yaptıklarını görendir. )

Yasin suresinin 68. ayetinde ise reenkarnasyon döngülerindeki adil mekanizmadan bahsedilir.

36/68 - Ve men nüammirhü nünekkishü fil halk e fe la ya'kılun
( Ve kime uzun ömür verirsek, onu yaratılışta tersine çeviririz. O halde akıl etmezler mi? )












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder