2 Eylül 2020 Çarşamba

CERN Deneyi ve Beldeleri Delenler

1954 yılında, merkezi İsviçre'nin Cenevre kentinde olmak üzere kurulan Dünya'nın en büyük parçacık fiziği laboratuarını işleten CERN'deki ( Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire / Avrupa Nükleer Araştırma Konseyi ) hadron çarpıştırma deneyleri vasıtasıyla boyut portalı açılması mı planlanmaktadır? Hadron çarpıştırılması sonucunda açığa çıkan yüksek enerji frekansı boyut portalı açabilir mi?

Ayrıca Bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2017/01/ciftli-kara-delik-binary-black-hole.html

CERN'in logosunda şeytanın kodu olan 666 sembolü yer almaktadır.



Ayrıca CERN'in merkez binasının girişinde de Hinduizm'de İblis'in muadili olan yaratış ve yokediş tanrısı Shiva'nın heykeli bulunmakta olması oldukça manidardır. 


Star Gate'den ( portalden ) gelmiş gibi tasvir edilmiş Shiva figürü ( Shiva'nın arkasındaki Star Gate, CERN deneyinin yapıldığı dairesel hatta işaret etmekte gibidir. )



CERN Hadron Çarpıştırma Güzergahını İçeren Alan ( Hadronlar bu dairesel hat üzerinde karşıt yönlerde döndürülerek çarpıştırılmaktadır. )

Kur'an'da "Gelişmiş ve ileri nesiller" kavramıyla ilintilendirilen "Beldeleri delmek" ifadesiyle yerde boyut portalı açabilecek ilme haiz olmuş kavimlere mi işaret etmektedir?

50/36 - Ve kem ehlekna kablehüm min karnin hüm eşeddu minhüm batşen fe NEKKABU fil bilad hel min mehıys

( Ve onlardan önce, kuvvetçe, tutuşça onlardan daha şiddetli olan ve beldeleri DELEN / beldelerde DELİK AÇAN nice nesilden helak ettik. Kaçacak yer var mı? )

Kehf suresinin aşağıdaki ayetlerinde Zülkarneyn'in imar ettiği ve farklı boyut varlıkları ( cin ) olan Ye'cuc ve Me'cuc'un portalden geçişini engelleyici sed üzerinde "delik açılamamasından" bahsedilmektedir. Bu ayetlerdeki "Nakba" ( Delik açmak ) kavramı da boyut portalına işaret etmekte gibidir.

18/96 - Atuni züberal hadıd hatta iza sava beynes sadafeyni kalenfühu hatta iza cealehu naran kale atunı üfriğ aleyhi kıtra

( Bana demir kütleleri getirin. Nihayet, iki ucun arasını eşleştirip müsavi kıldı. "Üfleyin." dedi. Nihayet ateşi oluşturduğunda "Getirin bana, onun üzerine erimiş bakır dökeyim." dedi. )

18/97 - Fe mestau en yazheruhü ve mestetau lehu NAKBA

( Böylece onu ele geçirmeye istidatları olmadı. Ona DELİK AÇMAYA DA istidatları olmadı. )

CERN hattında yer alan Gotthard Tüneli 1 Haziran 2016 yılında bariz bir satanik ritüel özelliği taşıyan bir seremoniyle açılmıştı. Portal açılarak İblis'in getirilmesini tasvir eden seremoniye ilişkin görüntüler aşağıda yer almaktadır. Ritüelde Baphomet, Horus, Güneş, Papa, Seks, Eşcinsellik, Zombiler, Zihin Kontrol vb. öğeleri işlenmiştir.













































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder