14 Eylül 2020 Pazartesi

Tasallut meselesi

"Tasallut" kelimesi "Salt" ( Vurmak, Darbelemek, Hükmetmek ) kökünden türeyen ve "Darbeye maruz bırakmak, Tahakkümane tesirler iletmek" anlamlarına gelmektedir. Bu kelime konuşma dilinde "Cin tasallutu" kavramıyla özdeşleşmiş olup, cinin negatif enerji frekansı tesirlerine kapılmış insan için kullanılmaktadır.

Üst süptil planda pozitif frekanslı vazifeli varlıklar ( melekler ) olduğu gibi negatif frekanslı varlıklar ( cinler ) da bulunmaktadır. Kaba madde planındaki bir varlığın bu frekanslardan birine kapılması esasen bir "tasallut" fenomenidir. Zira daimen Allahü Teala'nın hakimiyeti altında olmak yani O'nun ilettiği pozitif frekansların tasallutu altında olabilmek her inananın yegane temennisidir. Dolayısıyla "tasallut" kelimesi tek başına pozitif veya negatif anlamı temsil etmemekte yani nötr niteliğe sahip bulunmaktadır. ( Örnek : "Musibet" kelimesi olumsuz olarak algılanagelen bir kelime olmasına rağmen sadece "İsabet eden, Rastlayan" anlamına gelmektedir ve nötrdür. İsabet eden olgu pozitif de olabilir negatif de olabilir. ) 

4/90 - İllellezıne yesılune ila kavmin beyneküm ve beynehüm mısakun ev cauküm hasırat suduruhüm en yükatiluküm ev yükatilu kavmehüm ve lev şaellahü le SELLETAhüm aleyküm fe le kateluküm fe inı'tezeluküm fe lem yükatiluküm ve elkav ileykümüs selem fe ma cealellahü leküm aleyhim sebıla

( Sizin ve onlar arasında söz olan kavime ulaşıp sığınanlar veya sizlerle savaşmanın veya onların kavimleriyle savaşmanın göğüslerine hasar verdiği size gelenler hariç. Şayet Allah dileseydi onları üzerinize MUSALLAT ederdi de sizinle savaşırlardı. O halde sizden uzak durur da sizinle savaşmazlar ve sizlere selam atarlarsa, Allah size onların üzerine yol vermemiştir. )

Dünya'daki tüm varlıklar gibi insan da, ilahi nizamın kozmik sistemine bağlı olan Öz Varlığın kaba madde planındaki bir tezahürü olarak kozmik sistemden iletilen tesirler ile varlığını sürdürmektedir. 

Zaman kavramının olmadığı, tüm kainatın esasen tek bir bilinç olduğu ve tüm olguların / varlıkların birbirlerinin temsili ve döngüsel yansıması olduğu dikkate alındığında düalitenin ve döngünün esası olan pozitif veya negatif yönde değişimlerin tek bir kaynaktan sebeplendiği ortaya çıkmaktadır.

Bir varlığın frekansının yükselmesi onun farklı planlardaki ( boyut / frekans ) pozitif veya negatif varlıklar ile senkronize olmasına ve temasa geçmesine vesile olmaktadır. Satanik ritüelllere katılmaya mecbur bırakılmış bazı zihin kontrol mağdurları ifadelerinde ritüel esnasında ritüele katılan bazı kişilerin şekil değiştirerek farklı formda bir yaratığa ( genellikle reptilian ) dönüştüklerini belirtmektedirler. Bu durum esas itibarıyla frekans değişimi nedeniyle kişinin, bulunduğu frekansın dışındaki olguları / varlıkları algılayabilmesi fenomenini yansıtmaktadır. Yani değişim kişinin kendisinde olmakta ve karşısındaki kişiye musallat olmuş cini veya meleği algılayabilir hale gelmektedir.  Tıpkı Matrix filminde prodigy çocuğun Neo'ya söylediği gibi. "Kaşık yok. Eğilen sensin."







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder