9 Eylül 2020 Çarşamba

Yaratılışı değiştirmeye çalışanlar

Döngü sonunun yani kıyamet döneminin idrak edildiği şu dönemde, pozitif rahmani frekanslar yoğunlaşarak varlıkları ruhsal tekamüle yaklaştırırken, negatif şeytani frekansların etkisinde kalan varlıklar ise ilahi nizamın işleyişine müdahale etme, sistemi bozma ve dejenere etme çalışmalarında had safhaya ulaşmaktadırlar. Sürecin negatif yönü, yani küresel şeytanların yeni dünya düzenine geçişe sebep yaratabilmek uğruna doğaya ve varlıklara zarar vermesinin sonuçları maalesef kaçınılmaz olmaktadır. Problem - Tepki- Çözüm taktiği uygulayan küreselciler, oluşturdukları kaos ortamından kurtuluşun tek yolunun dijital yeni dünya düzeni olduğunu telkin etmeye ve insanların yeni sistemi kendilerinin talep etmelerini sağlamaya çalışmaktadırlar.

Bakara suresinin aşağıdaki ayetlerinde, küresel şeytanların bozgun yoluyla ürünleri ve insan soyunu helak etmeye çalıştıkları ancak bu çabayı dünyayı iyileştirmek için vermekte olduklarını iddia ettiklerinden bahsedilmektedir.

2/205 - Ve (1) iza (2) tevella (3) sea (4) fi (5) el (6) erdi (7) li (8) YUFSİDE (9) fi (10) ha (11) ve (12) YUHLİKE (13) el (14) HARSE (15) ve (16) en (17) NESL (18) vallahü la yühıbbül fesada

( Ve başa geçtiğinde, yerde BOZGUN YAPMAK, EKİNİ VE NESLİ HELAK ETMEK için çabalar. Allah bozgunu sevmez. )

Ayette okültizmde negatif frekansın ve sihirin sembolü olan 9 nümerolojisi de bulunmaktadır. ( 666 ... 6+6+6 = 18 ... 1+8 = 9 )

- Ayet kodu 2/205 ... 2+2+0+5 = 9
- Ayetteki "Yufsid" ( Bozgun yapar ) fiili 9. kelimedir.

- Ayetin ilk cümlesi 18 kelimeliktir. 18 ... 1+8 = 9 ( 666 ... 6+6+6 = 18 ... 1+8 = 9 )

2/11 - Ve iza kıle lehüm la tufsidu fil ardı kalu innema nahnü müslihun

( Ve onlara "Yerde bozgun yapmayın." denildiğinde, "Kesinlikle bizler iyileştirenleriz." derler. )

2/12 - E la innehüm hümül müfsidune ve lakin la yeş’urun

( İyi bilin ki kesinlikle onlar bozgunculardır ve lakin farketmezler.  )

Allahü Teala'nın yaratışının kusursuz olduğu ve insanın en güzel şekilde yaratıldığı Mülk ve Tegabun surelerinin 3. ayetlerinde bildirilir. 

67/3 - Ellezi haleka seb'a semavatin tıbakan ma tera fi halkır rahmani min tefavutin ferci'ıl basare hel tera min futur

( Yedi gökleri tabakalar olarak O yarattı. Rahman' ın yaratışında farklılık, uygunsuzluk görmezsin. Haydi gözü döndür. Kusur, çatlak görüyor musun? )

67/4 - Summerci'ıl basare kerreteyni yenkalib ileykel besaru hasien ve hüve hasir 

( Sonra gözü iki kere döndür. Göz aciz ve hasarlanmış olarak sana döner. )

64/3 - Halekas semavati vel arda bil hakkı ve savvereküm fe ahsene süvereküm ve ileyhil masir

( Gökleri ve yeri gerçekten yarattı. Sizi düzenleyip şekillendirdi de şekillerinizi en güzel kıldı. Varış yeri O’nadır. )

Ruhsal tekâmül ihtiyaçları itibarıyla kusursuz olarak yaratılmış olan varlıkların ve onlara yaşam ortamı olan doğanın, Allahü Teala'nın bahşettiği ilim ve teknoloji nimetinin negatif yönde kullanılması yoluyla mahvedilmesini öngören bazı projeler ve uygulamalar şöyledir.

Genetik Mühendisliği ve Mikrobiyoloji : Genetik mühendisliği yoluyla varlıkların kopyalanması veya yapılarının değiştirilmesi, GDO teknolojisi ile ürünlerin, gıdaların nitleiklerinin değiştirilmesi ve verimsizleştirilmesi, sentetik virüsler ve bakteriler üretilmesi yoluyla yapay hastalıkların oluşturulması

H.A.A.R.P. = İyonosfere gönderilen elektromanyetik frekanslar vasıtasıyla insan zihnine, iklime ve tektonik hareketlere müdahale edilmesi,

5G = 100 Ghz+ seviyesindeki frekanslar insanın DNA yapısında bozunmaya sebebiyet verebilmektedir.

Transhumanizm ( NeuraLink, Çipleme ) : Çipleme veya nanoçipleme vasıtasıyla insan beyninin ve metabolizmasının kontrol altına alınması ve dışarıdan müdahale edilebilir hale getirilmesi.

Yapay Zekâ ( Artificial Intelligence AI ) : AI, insan yaşamına kolaylık sağlamak söylemiyle geliştirilen ancak insanı devreden çıkarmak hedefi de güden dijital projedir. AI, gereği gibi kullanılmaması durumunda insanın yapması gereken işleri devralarak insan zihninin ve bedeninin atıl ve pasif hale gelmesine neden olacaktır. 

Güneş ışınlarını engelleme : Sözde küresel ısınma ile mücadele kapsamında atmosfere toz ( toksik olan baryum ve alüminyum parçacıkları ) serpilerek sözde güneş ışınlarının etksinin azaltılması

Orman alanlarının yokedilmesi : Hava kirliliğini ve karbondioksit miktarını arttırmak ve bir yandan da bina yaparak rant sağlamak amacıyla yeşil alanların betona dönüştürülmesi

Bunlara ilave olarak ekonomik kriz, kaos, savaş, pandemi, kıtlık, iklimsel sorunlar gibi kurgularla yapay kıyamet felaketleri yaratılmaya çalışılmaktadır.

Allah'ın kusursuz yaratışına müdahale edilmesi ve onun değiştirilmeye çalışılması, insanı çok pişman olacağı durumlara sokacaktır. Kur'an ayetlerinde "yaratılışın değiştirilmesi" konusuna açık bir şekilde değinilmiştir.

4/119 - Ve le üdıllennehüm ve le ümenniyennehüm ve le amürrannehüm fe le yübettikünne azanel en'ami ve le amürannehüm fe le yüğayyirunne halkallah ve men yettehıziş şeytane veliyyen min dunillahi fe kad hasira husranen mübına

( Ve kesinlikle onları saptıracağım, kesinlikle onları saplantılara, kuruntulara sokacağım. Kesinlikle onlara emredeceğim de hayvanların kulaklarını kesecekler. Kesinlikle onlara emredeceğim de Allah' ın yaratışını değiştirecekler. Kim Allah' ın haricinde şeytanı dost edinirse, apaçık hüsran ile hasarlanmış olur. )

13/11 - Lehu müakkıbatün min beyni yedeyhi ve min halfihı yahfezunehu min emrillah innellahe la yüğayyiru ma bi kavmin hatta yüğayyiru ma bi enfüsihim ve iza eradellahü bi kavmin suen fe la meradde leh ve ma lehüm min dunihı min val

( Ona önünden ve arkasından takipçiler vardır. Allah' ın emrinden dolayı onu korurlar. Kesinlikle Allah, bir kavimde olanı, onlar kendilerinde, nefislerinde olanı değiştirene kadar değiştirmez. Allah bir kavime kötülüğü istediğinde, artık ona geri dönüş yoktur ve onlara O’ndan başka dost yoktur. )

5/41 - Ya eyyüher rasulü la yahzünkellezine yüsariune fil küfri minellezine kalu amenna bi efvahihim ve lem tü'min kulubühüm ve minellezine hadu semmaune lil kezibi semmaune li kavmin aharıne lem ye'tuk yüharrifunel kelime min ba'di mevadııh yekulune in utıtüm haza fe huzuhü ve in lem tü'tevhü fahzeru ve men yüridillahü fitnetehu fe len temlike lehu minellahi şey'a ülaikellezine lem yüridillahü en  yütahhira kulubehüm lehüm fid dünya hızyün ve lehüm fil ahırati azabün azım 

( Ey haberci, ağızlarıyla "İnandık." deyip, kalpleriyle inanmamış olanlardan ve Yahudilerden inkarda koşarak ilerleyenler seni hüzünlendirmesin. Onlar yalana kulak verirler, sana gelmeyen diğer kavime kulak verirler. Yerine konduktan sonra, kelimeyi tahrif ederler, yerini değiştirirler. "Eğer size bu verilirse onu alın, bu verilmezse çekinin, korkun." derler. Allah kimi fitnelemek isterse, sen ona Allah’tan hiçbir şeye malik olamazsın, hükmedemezsin. İşte onlar, Allah onların kalplerini temizlemek istemez. Onlara dünyada zillet ve onlara ahirette büyük azap vardır. )

Hiçbir yaratılmışın, Allahü Teala'nın kelimeler ile tesis ettiği kader mekanizmasını değiştirmeye, bozmaya muktedir olamayacağı Kehf suresinin 27. ayetinde bildirilmektedir.

18/27 - Vetlü ma uhıye ileyke min kitabi rabbik la mübeddile li kelimatihı ve len tecide min dunihı mültehada

( Ve sana Rab’binin kitabından o vahyedileni oku. O'nun kelimelerini değiştirebilecek yoktur. O’ndan başka sığınılacak bulamazsın. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder