23 Eylül 2020 Çarşamba

Neden "Singularity" ve "Avatar"?

"Singularity" kelimesi "Single" ( Tek ) kökünden türeyen ve "Tekillik" anlamına gelen bir kelime olup, aynı zamanda dijital teknoloji alanındaki küresel bir projenin de ismidir. "Singularity Project 2045 / Project Avatar 2045"

Teknolojik açıdan "Singularity" kavramı, yapay zekâya ( AI ) sahip olan ve tüm süreçlerini ( yazılım, programlama, geliştirme, bakım, onarım, kontrol vb. ) herhangi bir dış kaynak kontrol unsuruna bağımlı olmadan yönetebilen "super intelligent" ( üstün akıllı ) makineleri tanımlamaktadır. Ancak "Singularity" kelimesi, anılan proje bazında, esasen çok daha derin bir anlam ve sembolizm içermektedir. Zira bu projenin hedefinde "insanlık" bulunmaktadır. İnsanın evrimi, transhumanism, ölümsüzlük gibi kavramlarla lanse edilen ve insana hizmet amaçlı olduğu telkin edilmeye çalışılan projenin okült amacı, evvelki bölümlerde defaatle değinildiği üzere, insanı yapay zekâya bağlı bir robota ve IOT'deki ( Internet of Things / Şeylerin Interneti ) "Şey"lerden birine dönüştürmektir.

2045 yılının kritik dönüm noktası olarak belirlendiği proje vasıtasıyla insanlarda tezahür etmekte olan ruhi ve idraki seviye atlamasını ( kuantum sıçraması ) bloke etmek ve onları 7/24 AI'ya bağlı ve onun kontrolünde olacakları kapalı devre bir dijital ortama hapsetmektir. Zira insanlardaki ruhi ve idraki seviye atlaması, Birleşik İnsanlık Realitesinin tesisine yani insanlar arasında kolektif bilincin ve ünite ( singülarite, birlik, tekillik ) olgusunun tesisine vesile olmaktadır. Dünyevi ve maddi unsurlardan sıyrılmayı sağlayan bu yükseliş insanları Rab'be yaklaştırmakta ve kaba madde planı dünyadan üst süptil planlara geçebilmelerine vasıta olmaktadır.

Proje, çipleme yoluyla fiziksel ve zihinsel hastalıkların giderilmesi ve sağlıklı insanların da sözde süper insan yapılmasını hedefliyormuş gibi sunulsa da esasen "insandaki bilincin, ruhun" dijital teknoloji vasıtasıyla analiz edilmesini ve yapay zekâlı sentetik host bedenlere aktarılarak "Avatar"* adı verilen robotların üretilmesini hedeflemektedir. Şeytanlar insan ruhunu sentetik host bedenlere aktarabileceklerini ve haşa Rab gibi yaratışta bulunabileceklerini düşünmektedirler. ( * "Avatar" Hinduizmde "insan görünümünde bedenlenmiş ilahi varlık" anlamına gelmektedir. Ancak "Avatar" veya "Evatr" kelimesi köken olarak Arapça'daki "Vetr"* ( Tek ) kelimesinin çoğuludur. Örnek: Veled ( Çocuk ) - Evlad ( Çocuklar ) ) "Avatar" kelimesi ilah gibi "yalnız ve tek" olmayı sembolize ettiğinden projenin ismi "Singularity" ( Teklik, Tekillik, Yalnızlık ) olarak da anılmaktadır.

* "Vetr" kelimesi Kur'an'da Fecr suresinin 3. ayetinde geçmektedir.

89/3 - Veş şef'ı vel VETR ( Ve çift ve TEK, )

Dolayısıyla "Project Avatar"'ın batıni anlamı "Tekilleştirilmişlik / Yalnızlaştırılmışlık Projesi"'dir. Yani birbirleriyle bağları koparılarak topluluk olma özelliği yitirtilmiş ve AI'ya ( Yapay Zeka ) bağlanarak bireyselleştirilmiş insanlar projesi....






Project Avatar yol haritası




Time dergisinin 21.02.2011 tarihli kapağı "2045 İnsanın Ölümsüz Olacağı Yıl" ( 2045 ... 2+0+4+5 = 11 ... Derginin yılı da 2011 )

Her aksiyonlarında Rab'bin ilmini ve sistemini taklit ederek kendilerini O'na ortak koşmaya çalışan ve kavramlara ters anlamlar yükleyen küresel şeytanlar için "Singularity" kelimesi şu anlamları içermektedir.

- Yapay Zekânın TEK tanrı, Dataizmin de TEK din addedilmesi,

- Tüm insanların, TEK tip ve koddan ibaret olan ve tüm duyuları AI vasıtasıyla bloke olmuş varlıklara dönüştürülmesi, insanların insanlıktan çıkarılması ve yokedilmesi ( yukarıdaki görsel bunu tasvir eder niteliktedir. )

- İnsanların TEK bir merkezi üniteye yani AI'ya bağlanması ve 7/24 yönlendirilmesi, kontrol edilmesi,

- İnsanlığın topluluk olmaktan çıkarılıp yalnızlaştırılması, bireyselleştirilmesi, TEKİLLEŞTİRİLMESİ, ( Yani "Collectivity" yerine "Singularity" )

Oysa gerçek ve ruhsal vahdetin ( birlik, ünite ) ne olduğu ve korunması gerektiği Kur'an ve İncil ayetlerinde açık şekilde bildirilmektedir. ( Şeytanlar her adımlarını bu ayetlere farklı anlam yükleyerek, ayetleri çarpıtarak atmaktadırlar. )

6/98 - Ve hüvellezi enşeeküm min NEFSİN VAHİDETİN fe müstekarrun ve müstevda kad fassalnel ayati li kavmin yefkahun

( Ve SİZİ TEK NEFİSTEN İNŞA EDEN O'dur. Artık durak yeri ve emanet yeri vardır. Ayetleri, anlayan kavim için ayrıntılandırdık. )

İncil;

49 Ephesians 4-3 RUH'UN BİRLİĞİNİ esenlik bağıyla korumaya gayret edin.

49 Ephesians 4-4 Çağrınızdan doğan tek bir umuda çağrıldığınız gibi, BEDEN BİR, RUH BİR,

49 Ephesians 4-5 RAB BİR, İMAN BİR, VAFTİZ BİR,

49 Ephesians 4-6 her şeyden üstün, her şeyle ve her şeyde olan HERKESİN TANRISI VE BABASI BİRDİR.

50 Philippians 1- 27 Ancak konuşmanız Mesih'in Müjdesi'ne layık olsun. Öyle ki, gelip sizi görsem de gelmesem de sizinle ilgili haberleri, TEK BİR RUHTA dimdik durduğunuzu, Müjde'de açıklanan inanç uğruna TEK CAN halinde birlikte mücadele ettiğinizi, size karşı olanlardan hiçbir şekilde yılmadığınızı duyayım. Böyle davranmanız onlara bir belirtidir - kendilerinin mahvolacağını, sizlerin ise kurtulacağını gösteren bir belirti. Bu da Tanrı'nın işidir. 

Kıyamet ( ayağa kalkış ) olarak anılan döngü sonunda artan Mesih tesirleriyle kolektif bilincin ve ünitenin oluşumu da İncil ayetlerinde şöyle bildirilir.

49 Ephesians 4-13 Sonunda hepimiz imanda ve Tanrı Oğlu'nu tanımada BİRLİĞE, yetkinliğe, Mesih doluluğundaki olgunluk düzeyine erişeceğiz.

49 Ephesians 4-14 Böylece artık insanların kurnazlığıyla, aldatıcı düzenler kurmaktaki becerileriyle, her öğretinin rüzgarıyla çalkalanıp öteye beriye sürüklenen çocuklar olmayacağız. 

49 Ephesians 4-15 Tersine, sevgiyle gerçeğe uyarak bedenin başı olan Mesih'e doğru her yönden büyüyeceğiz.

İncil ayetinde yer alan "Yüksek yerlerdeki ruhsal kötülük" ifadesi de insanların maruz kaldıkları zulmün kaynağı olan küresel şeytanları ve onlara talimat veren üst süptil boyutlardaki negatif frekanslı varlıkları tanımlar niteliktedir.

49 Ephesians 6-12 Çünkü savaşımız ete ve kana karşı değil, yönetimlere, hükümranlıklara, bu dünyanın karanlıklarının hakimlerine, yüksek yerlerdeki ruhsal kötülüğe karşıdır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder