30 Eylül 2020 Çarşamba

Amok ve Nekrofili

"Çocuğunu işkence ederek öldürdüğü iddia edilen anne tutuklandı." ( Basından 2020 ) 

"Rusya'da 12 yaşında bir kızla birlikte olan sapkın adam, öldürdüğü kişinin etini yedi." ( Basından 2018 )

"Web sitesinde, nikah tanımı yapan Diyanet, bulûğ çağına girmiş olanların da dinen nikahlanabileceğini belirtti. Diyanet, bulûğ yaşının alt sınırını kızlarda 9, erkeklerde 12 olarak belirtti. Diyanet, kızların 9 yaşında gebe kalabileceklerini, erkeklerin de 12 yaşına girdiklerinde baba olabileceklerini bildirdi. Diyanet'e göre ergenlik çağına girmiş kız çocukları nikahlanırken yanlarında velilerinin olmasının daha uygun olacağını da açıkladı ve “Veli olmasa da olur” dedi." ( Basından 2018 )

"Mısır Ulusal Kadınlar Konseyi, parlamentoya 14 yaşındaki kızların evlendirilebilmesine izin veren ve erkeklere ölen eşleriyle öldükten sonraki altı saat içinde cinsel ilişkiye girebilme hakkı tanıyan iki yasanın reddedilmesi çağrısı yaptı." ( Basından 2014 )

"Rusya'da içkili bir eğlence sırasında kız arkadaşlarını öldürerek etini yiyen iki genç ağır hapis cezasına çarptırıldı." ( Basından 2010)

"Ankara'da, öldürdüğü kişinin etlerini 'yemek için' ayıran Özgür Dengiz ilk ifadesinde insan etini sevdiğini ve öldürerek yemeye devam edeceğini söyledi." ( Basından 2007 )

"1870 - 1936 yılları arasında yaşamış olan Albert Hamilton Fish küçük çocuklara tecavüz edip öldürdükten sonra etlerini yiyen sapık olarak 20. yüzyılın en azılı seri katili olarak bilinmektedir."

Yukarıdaki haber alıntıları Pedofili, Nekrofili ve Amok sendromu tezahürü niteliğindedir. 

Cinsel tecavüz ve cinayet içeren bu vakaların faillerinin farklı farklı ifadeleri olmakta ve genellikle kendinden geçtiklerini, kontrolden çıktıklarını, olay anını hatırlamadıklarını, kendilerine engel olamadıklarını, istemeden veya isteyerek ve zevk alarak bu eylemi gerçekleştirdiklerini belirtmektedirler.

"Amok" ( Öldürme tutkusu ) ve "Nekrofili" ( Ölüsevicilik, Ölüyemecilik ) sendromları esasen gizli satanik cemiyetlerdeki ve tarikatlardaki şeytana atfen yapılan kan ve adak ritüellerinin temel öğelerini oluşturmaktadır. Bugün "töre cinayeti" olarak bilinen birçok vakanın özünde de cemiyet / tarikat etkisi bulunmaktadır. 

İblis'in ve cin tayfasının hipnozu ( zihin kontrolü ) altına girmiş olanlara bu vicdansız eylemleri, içinde bulundukları cemiyetin / tarikatın bir gereği olarak algılatılmakta, ilahi açıdan büyük bir feragat, bir ilerleme vesilesi ve hatta mağdura yapılan bir iyilik olarak telkin ettirilmektedir.

Bu vakaların kısaca "CİNsel tecavüz" ve "CİNayet" olarak adlandırılması cinlerin negatif tesirlerinin delili niteliğindedir. 

Kur'an'da Amok ve Nekrofili* sendromları, "Cinleri ilah addeden müşrikler", "Çocuklarını öldürenler" ve "Ölmüş kardeşin etini yeme" misalleriyle bildirilmektedir. 

6/137 - Ve kezalike ZEYYENE Lİ KESİRİN MİNEL MÜŞRİKINE KATLE EVLADİHİM ŞÜRAKAÜHÜM li yürduhüm ve li yelbisu aleyhim dınehüm ve lev şaellahü ma fealuhü fe zerhüm ve ma yefterun

( Ve ORTAK KOŞANLARDAN ÇOĞUNA, ORTAKLARI, onları mahvetmek ve onların üzerlerine dinlerini örtmek için ÇOCUKLARINI ÖLDÜRMELERİNİ İŞTE BÖYLE SÜSLÜ GÖSTERDİLER. Şayet Allah dileseydi onu yapamazlardı. O halde onları ve o uydurduklarını bırak. )

49/12 Ya eyyühellezine amenüctenibu kesıran minez zanni inne ba'daz zanni ismün ve la tecessesu ve la yağteb ba'duküm ba'da E YÜHIBBÜ EHADÜKÜM EN YE'KÜLE LAHME EHIYHİ MEYTEN fe kerihtümuh vettekullah innellahe tevvabür rahım

( Ey o inananlar zannın çoğundan kaçının. Kesinlikle zannın bazısı günahtır. Casus gibi araştırmayın ve bazınız bazınızı çekiştirip arkadan konuşmasın. SİZLERDEN BİRİNİZ ÖLMÜŞ KARDEŞİNİN ETİNİ YEMEYİ SEVER Mİ ? Ondan tiksindiniz. Allah’tan sakının. 

5/3 - HURRİMET ALEYKÜMÜL MEYTETÜ DEMÜ ve lahmül hınzıri ve ma ühille li ğayrillahi bihı vel münhanikatü vel mevkuzetü vel müteraddiyetü ven netıyhatü ve ma ekeles sebüu illa ma zekkeytüm ve ma zübiha alen nüsubi ve en testaksimu bil ezlam zaliküm fisk el yevme yeissellezine keferu min dıniküm fe la tahşevhüm vahşevni el yevme ekmeltü leküm dıneküm ve etmentü aleyküm nı'metı ve radıytü lekümül islame dına fe men idturra fı mahmesatin ğayra mütecanifin li ismin fe innellahe ğafurun rahım

( ÖLÜ, KAN, domuz eti, o Allah’tan başkası için kesilmiş, boğulmuş, vurulmuş, yukarıdan düşmüş, boynuzlanmış, canavarın yiyip yırttığı o diri iken kesmedikleriniz, dikilitaşlar üzerine o boğazlananlar ve fal oklarıyla kısmet aramanız SİZE HARAM KILINDI. BUNLAR GÜNAHKARLIKTIR. Bugün inkarcılar, dininize karşı ümitsizliğe düşmüşlerdir. O halde, onlardan korkmayın, benden korkun. Bugün size, dininizi kemale erdirdim, üzerinize nimetimi tamamladım. Size din olarak islamı, teslimiyeti istedim. Günaha istekle yönelme haricinde, açlıktan zorda olup mecbur kalana kesinlikle Allah affedendir, merhametlidir. )

( * "Nekrofili" ( İğrenci sevmecilik ) kelimesi "Nekro" ( İğrenç olan ) ve "Fili" ( Sevme ) kelimelerinden oluşmakta olup, kökteki "Nekro" kelimesi Arapça'daki "Nükra" ( İğrenç, Kötü ) ve "İnkar" ( Reddetme ) kelimelerindeki "NKR" köküdür.

18/74 - Fentaleka hatta iza lekıya ğulamen fe katellehu kale e katelte nefsen zekiyyeten bi ğayri nefs lekad ci'te şey'en NÜKRA ( Öylece yürüdüler. Nihayet oğlanla, genç adamla karşılaştıklarında, onu öldürdü. "Sen nefis dışında olarak temiz nefsi mi öldürdün? Sen KÖTÜ / İĞRENÇ şey getirdin." dedi. )

Kesinlikle Allah tevbeyi kabul edendir merhametlidir. ) Ayetteki "Ölmüş kardeşin etini yemeyi sevme" ifadesi doğrudan Nekrofili'yi ( Ölüsevicilik ) tanımlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder