21 Eylül 2020 Pazartesi

Pedofili meselesi 2

20.09.2020 tarihli bir basın haberi; 

"Danimarka'da bir çocuk kanalındaki 'Ultra Strips Down' adlı popüler şov programında ortaya çıkan görüntüler tartışma yarattı. Kuzey Avrupa ülkesi Danimarka'da ilkokul çocukları için düzenlenen bir programda yetişkinler, tüm vücut yapılarının aynı olduğu ve vücutlarından utanmamaları gerektiği mesajını vermek için çocukların gözü önünde soyundu. Programda soyunan beş misafir yaşları 11-13 olan çocuklara vücutları ile ilgili her türlü soruyu utanmadan sormalarını istedi. Gelen tepkiler üzerine New York Times'a açıklamada bulunan programın yapımcısı Jannik Schow, yaptıklarının cinsellikle ilgili olmadığını sadece çocuklara kendi vücutlarından utanmamaları gerektiğini öğretmek için böyle bir şey yaptıklarını söyledi."


https://tr.sputniknews.com/avrupa/202009201042882698-danimarkada-cocuk-kanalinda-skandal-yetiskinler-cocuklarin-onunde-soyundu/

Bu habere istinaden şu sorular oluşmaktadır.

"Çocukların vücutlarından utanması" kavramı neden bir show programında gündeme getirilmektedir?

Herhangi bir mesaj vermek için yetişkinlerin çocukların önünde çırılçıplak soyunması mı gerekir?

Bu durumun çocuklar için travma* niteliğinde olduğu ve psikolojik sorunlara sebebiyet verebileceği düşünülmemiş midir?  

Yapılanın teşhircilik yoluyla cinsel taciz olduğu yani bir suç olduğu idrak edilememiş midir?

Aslında bu haber, küresel şeytanların planını ifşa eden bir başka örnek vakadır. Evvelce "Pedofili meselesi" başlıklı bölümde değinildiği üzere küreselcilerin hedefi esasen psikolojik bir sendrom olan pedofiliyi muhtelif vesilelerle, yavaş yavaş "sıradan bir cinsel tercih" olarak algılanır hale getirmek, normalleştirmek ve sıradanlaştırmaktır. Benzer süreç, özünde fizyolojik ve psikosomatik bir sendrom olan eşcinsellik için de uygulanmış ve bu fenomen normalleştirimiş, sıradanlaştırılmış ve hatta özenilecek güzel bir durum olarak telkin edilmeye başlanmıştır.

9/37 ... züyyine lehüm suü a'malihim vallahü la yehdil kavmel kafirın ( ... Kötü işleri onlara süslü gösterildi. Allah inkarcılar kavmini yönlendirmez. )

Uygulanan şeytani taktik, her radikal projede olduğu gibi "bir ileri bir geri" taktiğidir. Uygulama yapıldıktan sonra gelen tepkilere göre ya özür dilenir ve muhtelif mazeretler sıralanır veya uygulamanın magnitüdü bir sonraki sefer bir kademe daha arttırılır. Bu süreçte ana kriter "toplumun razı olma seviyesidir." ( Acquiescence Level )

* Travma uygulaması, zihin kontrol programının ( Trauma Based Mind Control Programme ) temel metodudur. Travma anı, mağdur süjenin dış telkinlere ve yönlendirmelere en açık olduğu an olup, bu esnada verilen doğrudan veya sübliminal mesajlarla bilinçaltı programlaması yapılabilmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder