15 Eylül 2020 Salı

Transhumanism reklamı

"Transhumanism" projesine ilişkin bir reklam BBC tarafından internette viral yapılmaya çalışılmıştır. Reklam filminde yeni ameliyattan çıkmış, hastane odasındaki yatakta yatmakta olan bir kadının kendisini ziyarete gelmiş olan annesine ve babasına geçirmiş olduğu "Transhumanism" ameliyatının detaylarını "mutlu ve neşeli" bir şekilde aktarmaktadır. Senaryo gereği "çağdışı kalmış"! anne ve baba kızlarının neden böyle bir operasyon geçirdiğini anlayamamakta ve "herkesin aklına gelecek standart soruları" sormaktadırlar. 

Reklam filimden bazı kareler şöyledir.






"Transhumanism" ( İnsanüstücülük / Süper İnsancılık ) olarak anılan küresel proje, evvelki bölümlerde defaatle irdelendiği üzere, sözde "Evrim" veya "Süper İnsana Dönüşme" olarak yutturulmaya çalışılmaktadır. Ancak esası "İnsanlıktan Çıkarmacılık" olan bu projenin batıni amacı döngü sonunda birçok metapsişik potansiyeli açığa çıkacak ve ruhsal yükseliş yaşayacak olan insanın bu idraki ve ruhsal tekamülünü engellemek ve onu ters yönde evrilterek, zaman içinde temel fiziksel ve zihinsel kabiliyetlerini yitirmiş, elini ayağını kullanamayan, konuşamayan, düşünemeyen, yorumlayamayan ve merkezi bilgisayardan 7/24 yönlendirilmeye mecbur bırakılmış, uzaktan kontrollü bir robota dönüştürmektir. 

İblis'in neferi olmuş, cin soyundan gelen küresel ailelerin medya önündeki kuklaları ( hangi isimler olduğu artık herkese malum hale gelmiştir. ) bu projeyle, Kur'an'da belirtildiği üzere insanın Allah'a yani ruhsal tekamüle giden yolunun üzerine oturmak ve onu kaba madde alemi dünyaya ebediyen hapsetmek istemektedirler.

7/16 - Kale fe bima ağveytenı le ak'udenne lehüm sıratakel müstekım

( "Öyleyse, beni azdırmandan dolayı, onlara karşı, senin doğru yolunun üstüne oturacağım." dedi. )

Videonun sonlarında kadının sarfettiği "Kafamın içi tamamen zevk verici." cümlesi şeytanın aldatma ve helak etme metodunu tanımlar niteliktedir. Zira şeytan kötü amelleri süslü göstererek, farkettirmeden kendi kölesi haline getirir ve aşamalı olarak helake sürükler. İşte bu proje de "Zevk içinde kafalar" sloganıyla insanları dijital köleliğe sürüklemeye çalışan şeytani bir projedir.

Ancak önemli bir hususu da belirtmek gerekmektedir. Allah'ın bahşettiği ilim nimetinin bir ürünü olan teknoloji de bir nimet olup, gerçek anlamda insanların faydası için kullanıldığında sevaba vesile olmaktadır. Örneğin bu bölüme konu olan dijital teknoliji ( AI, Chip vb. )  fiziksel ve zihinsel engeli olan insanların engellerini ortadan kaldırmak veya azaltmak için kullanıldığı takdirde gerçek amaca hizmet edecektir. Oysa, reklam filminde de görüleceği üzere hedeflenen bambaşkadır. Ve maalesef içinde sözde eğitimli aydınların da bulunacağı birçok sağlıklı kişinin zaman içinde bu tip operasyonlar için sıraya girmesi kuvvetle muhtemeldir. 

Son dönemde NeuraLink ( Beyine chip takma ) projesiyle sıkça medyada görünen ve transhumanism projesi görevlilerinden olan şahsın şu cümleleri de küresel niyeti açığa çıkarmaktadır.

"Eğer onları ( AI ) yenemiyorsan onlara katıl." 

( Teknoloji, Allah'ın bahşettiği ilim vesilesiyle insanın ürettiği ve onun kontrolünde insana fayda sağlaması beklenen bir olgudur. İnsanın "teknolojiyle savaşması veya onu yenmeye çalışması" gibi bir düşünce tamamen batıldır. )

"Beş yıl gibi kısa bir süre içinde insanların konuşmaya ve dil bilmeye ihtiyacı olmayacaktır." 

( Yani insan, ters yönde evriltilmek suretiyle konuşamayan, düşünemeyen, yorumlayamayan primat seviyesine indirgenecektir. )

NeuraLink projesinin amacı Elon Musk'un söylediği gibi felç, Alzheimer, otizm, şizofreni vb. gibi zihinsel ve fiziksel hastalıklarî tedavi etmek değil aksine insan beynindeki kodları henüz çözülememiş gizli verilere ulaşmak, beynin "kullanılamayan" diye anılan bölümündeki bilgileri yapay zekâya aktarabilmektir. Bu noktada şeytanlar Enbiya suresinin 18. ayetine ters anlam yüklemek suretiyle "batılı gerçeğe atıp insanın beynini çıkartmayı" istemektedirler.

21/18 - Bel nakzifü bil hakkı alel batıli fe yedmeğuhu fe iza hüve zahık ve lekümül veylü min ma tesıfun ( Bilakis, gerçeği batılın üzerine atarız da onun beynini çıkarır. O zaman o yok olur. O vasfettiklerinizden dolayı sizlere vaylar olsun. )

Transhumanism aldatmacasıyla kandırılan insanlar, beyinlerine, vücutlarına çip taktırıp AI'a bağlanarak Tanrı İnsan olacaklarına, diğer insanların ise hayvandan farksız kalacaklarına ve Tanrı İnsanların kölesi olacaklarına inandırılmaktadırlar. Oysa ki gerçekte durum tam tersi olacaktır. Doğru yoldan şaşmayıp dijitalizmin kölesi olmayı reddeden insanlar ruhsal tekamül vesilesiyle yükselecekler ve tüm potansiyel metapsişik özellikleri açığa çıkacaktır. Bu değişim onlara Altın Çağı yaşatırken, kendini dijital teknolojinin ve dolayısıyla küresel şeytanların kölesi yapmış olan sözde Tanrı İnsanlar ise insanlıktan çıkmış, Allah yolundan sapmış ve köleleşmiş olmanın istırabı içinde inleyip helak olacaklardır.

İnsanlar arasındaki bu ayrışım İncil'de "alnına veya eline canavarın ( İblis'n ) işaretini koyduranlar ve koydurmayanlar" olarak bildirilmektedir.

66-Revelations-13-16 Küçük büyük, zengin yoksul, özgür köle, herkesin sağ eline ya da alnına bir işaret vurduruyordu.

66-Revelations-13-17 Öyle ki, bu işareti, yani canavarın adını ya da adını simgeleyen sayıyı taşımayan ne bir şey satın alabilsin, ne de satabilsin.

66-Revelations-13-18 Bu konu bilgelik gerektirir. Anlayabilen, canavara ait sayıyı hesaplasın. Çünkü bu sayı insanı simgeler. Sayısı altıyüzaltmışaltıdır.

66-Revelations-14-9 Onları üçüncü bir melek izledi. Yüksek sesle şöyle diyordu: "Bir kimse canavara ve heykeline taparsa, alnına ya da eline canavarın işaretini koydurursa, 

66-Revelations-14-10 Tanrı gazabının kâsesinde saf olarak hazırlanmış Tanrı öfkesinin şarabından içecektir. Böylelerine kutsal meleklerin ve Kuzu'nun önünde ateş ve kükürtle işkence edilecek.

66-Revelations-14-11 Çektikleri işkencenin dumanı sonsuzlara dek tütecek. Canavara ve heykeline tapıp onun adının işaretini alanlar gece gündüz rahat yüzü görmeyecekler.

66-Revelations-20-4 Bazı tahtlar ve bunlara oturanları gördüm. Onlara yargılama yetkisi verilmişti. İsa'ya tanıklık ve Tanrı'nın sözü uğruna başı kesilenlerin canlarını da gördüm. Bunlar, canavara ve heykeline tapmamış, alınlarına ve ellerine onun işaretini almamış olanlardı. Hepsi dirilip Mesih'le birlikte bin yıl egemenlik sürdüler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder