24 Eylül 2020 Perşembe

Sevgi planı 4. boyut ... Cennet

Kaba madde planı dünyanın yoğun nefsaniyet, maddesellik ve tahakküm olgularının tesirindeki 3. boyut olduğu, 4. boyutun ise bu olgulardan çok büyük oranda arınmış, sevginin hakim olduğu, Cennet, Sevgi Planı veya Sirius olarak da anılan süptil astral boyut olduğuna evvelce değinilmişti. 4. boyut yüksek frekanslı ışık beden boyutu olarak da tanımlanmaktadır. 

Kaba madde frekansındayken ruhi ve ilmi frekans yükselişi vesilesiyle Ruh ve Öz Varlık bilincine erişerek reenkarnasyon döngülerinin sonuna gelmiş olan varlıklar 4. boyut ile iletişime ve etkileşime geçebilmektedirler. 3. boyut alt ve üst planlardan iletilen negatif ruhsal tesirler nedeniyle sevgi frekanslarının kısmen bloke olduğu plan iken 4. boyut yoğun sevgi frekansının hakim olduğu plandır. 4. boyuttaki "sevgi" kavramı 3. boyutta algılanan "sevgi" kavramından çok daha farklı ve derindir. Zira 4. boyutta nefsaniyetten arınmış ve koşulsuz bir sevgi kavramı söz konusudur.

Mesih İsa tesirleri olarak da anılan ve insanlar arasında kolektif bilinci, birlik / ünite anlayışını ve manevi bağı tesis edecek sevgi frekanslarına ve 4 boyut kavramına İncil'in Efesliler suresinde işaret edilmektedir. Ayette 3. boyut varlıklarına 4 boyut sezgisi verilebilmesi için "Genişlik, uzunluk, yükseklik ve derinlik" kelimelerinin kullanıldığı görülmektedir.

49 Ephesians 3-18 bütün kutsallarla birlikte MESİH'İN SEVGİSİNİN ne denli GENİŞ ve UZUN, YÜKSEK ve DERİN olduğunu anlayabilmeniz,

49 Ephesians 3-19 bilgiyi çok aşan MESİH SEVGİSİNİ bilmeniz ve Tanrı'nın bütünlüğüyle dolmanız için.

Birlik ve sevgi frekansları yükselen ve üst boyuta intikale hazır olanların büyük döngü sonundaki ( yevmel kıyameh / ayağa kaljış günündeki ) durumu Nisa suresinin 157. ayetinde "Ölmeden önce Mesih İsa'ya inanç" ifadesiyle tanımlanmaktadır.

4/157 - Ve kavlihim inna katelnel MESIHA IYSEBNE meryeme rasulellah ve ma kateluhü ve ma salebuhü ve lakin şübbihe lehüm ve innellezinahtelefu fıhi le fı şekkin minh ma lehüm bihı min ılmin illettibaaz zann ve ma kateluhü yekına

( Ve "Kesinlikle biz Allah' ın resulü Meryem oğlu MESİH İSA'YI öldürdük." sözlerinden dolayı. Oysa onu öldürmediler ve asmadılar. Lakin onlara benzetildi. Kesinlikle onun hakkında ihtilaf edenler, ondan şüphe içindedirler. Onlara onun ilminden yoktur. Ancak zanna tabi olurlar. Doğrusu onu öldürmediler. )

4/158 - Bel rafeahüllahü ileyh ve kanellahü azızen hakima

( Bilakis Allah onu kendisine yükseltti. Allah yücedir, hakimdir. )

4/159 - Ve in min ehlil kitabi illa le YÜ'MİNENNE BİHI KABLE MEVTİH ve yevmel kıyameti yekunü aleyhim şehıda

( Ve kesinlikle kitap sahiplerinden olanlar ÖLÜMLERİNDEN ÖNCE MUTLAKA ONA İNANACAKLARDIR. Ayağa kalkış gününde o, onlara şahit olur. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder