11 Eylül 2020 Cuma

Neden "Illuminati" kelimesi?

Dünya insanlarını binlerce yıldır tahakküm altında tutan küresel aileler ilim üzerine sapmış, ortak kan bağına sahip, nefsaniyetin kölesi olmuş şeytani bir zümredir.

45/23 - Fe raeyte men ittehaze ilahehu hevahü ve EDALLELLAHÜ ALA İLMİN ve hateme ala sem'ıhı  ve kalbihı ve ceale ala besarihı ğışaveh fe men yehdıhi min ba'dillah e fe la tezekkerun

( Hevesini ilahı edinen kimseyi görmez misin? ALLAH ONU İLİM ÜZERİNE SAPTIRIR. Kulağının ve kalbinin üzerine mühür basar. Gözünün üzerine perde oluşturur. Artık Allah’tan sonra onu kim yönlendirebilir? O halde hatırlamaz mısınız? )

Bu zümrenin kendilerini Latince olan "Illuminati" ( Aydınlanmışlar / Münevverin ) kelimesiyle tanımlamalarının kökeninde kitapta Allah'ın "Göklerin ve yerin aydınlığı" olarak, Kur'an ilminin ve Kur'an'ın da yine "Münir" ( Aydınlatıcı ) olarak tanımlanmış olması bulunmaktadır.

Illuminati olarak anılan küresel aile zümresi Kur'an ilmini negatif frekanslı faaliyetler için kullanmaktadırlar.

3/184 - Fe in kezzebuke fe kad küzzibe rusülün min kablike cau bil beyyinati vez zübüri vel KİTABİL MÜNİR

( Eğer seni yalanlarsa, senden önce açık delillerle, yazıtlarla ve AYDINLATICI KİTAPLA gelen resulleri de yalanladılar. ) 

24/35 - Allahü NURUS semavati vel ard ....

( Allah göklerin ve yerin AYDINLIĞIDIR. .... )  

İncil'de yer alan aşağıdaki ayette de şeytanın kendisine melek imajı vererek ve ilimle aldattığına işaret etmektedir.

47 2 Korintliler 11-14 Buna şaşmamalı. Şeytan da kendisine IŞIK MELEĞİ süsü verir. 

İşte bu nedenle Illuminati, melek iken nefsaniyetine yenik düşüp, kibirlenmesinden ve isyan etmesinden dolayı cin şeytanı olan İblis'i Lucifer ( Işık getiren ) olarak anmaktadır. Illuminati'ye göre İblis insana ışığı / aydınlığı ve bilgiyi getirmiş ve onu cennet hapishanesinden kurtarıp cehenneme ( dünyaya ) yerleştirmiştir. Görüleceği üzere satanistler tüm kavramlara ters anlam yüklemektedirler.

Amerika'daki özgürlük anıtı da esasen Lucifer'in sözde ışık ve bilgi getirmesini ve insanı cennetten çıkararak özgürlüğüne kavuşturmasını sembolize etmektedir.

Heykelin kadın figürü olması da satanizmde kadın cinsinin ilahlaştırılması konseptiyle ilintilidir.

4/117 - İn yed'une min dunihı illa inasa ve in yed'une illa şeytanen merıda

( Kesinlikle onlar, O’nun haricinde ancak kadınları çağırırlar. Kesinlikle ancak asi inatçı şeytanı çağırırlar. )

Ayrıca "Illuminate" ( Aydınlatma ) kelimesiyle Arapça'daki "İlm" ( Bilgi, Bilim ) kelimelerinin fonetik benzerliği kökte bir eşanlamlılık olabileceğini düşündürmektedir. Yani "Aydınlık = Bilgi"

Illuminati, İblis'i Allah'a ortak koşmakta ve her türlü sözel, sayısal veya şekilsel sembolizmde ilah olarak İblis'e işaret etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder