18 Eylül 2020 Cuma

Pedofili meselesi

"Pedophilia" kelimesi "Pedo" ( Çocuk ) ve "Philia" ( Sevgi ) kelimelerinden oluşmakta olup "Çocuk sevgisi / Çocuk seviciliği" anlamına gelmektedir. ( "Philia" son eki "Philisophy" ( Bilgi sevme / Felsefe ), "Philanthropy" ( İnsan sevme ) gibi kelimelerde de önek konumundadır. )

Pedofili yani çocuk seviciliği / tacizi / tecavüzü konusu gerek Vatikan'da olsun, gerek yerli ve yabancı gizli cemiyetlerde ve tarikatlarda olsun daima gündeme gelen bir skandal konusudur. Bunun sebebi ise pedofilinin bir satanik ritüel unsuru olmasıdır. Ayrıca tarikat dergahlarında çıkan bazı yangınlar ve bu yangınlarda çocukların ölmesi de ritüelistik durumlar şüphesi oluşturmaktadır.

Küçük yaşta siyah çarşafa sokulan veya pardesü ve başörtüsüne mahkum edilen çocuklar da bilinçaltında cinsel tacize maruz kalmaktadırlar. Zira çocukları bu duruma sokanlar, farketmeseler veya kabul etmeseler de, esasen şeytani cinsel düşünceler içindedirler.

Ayrıca din kisvesi altındaki bazı şeytani kaynaklarca 9 yaşındaki kız çocuklarının nikahlanabilir olduklarının dile getirilmesi de bu bağlamda dikkat çekmektedir. Bu durum, "Hadis" olarak anılan ve bilgi kaynağı addedilen yazılardaki "Hz. Ayşe'nin 614 yılı doğumlu olduğu, 6 yaşında peygamber ile evlendiği ve 9 yaşında da zifafa girdiği" ifadelerine dayandırılmaktadır. ( 614 ... 6+1+4 = 11 ve 9 ... Şeytani ritüellerin kodu olan 9/11 nümerolojisi... )

Tekvir suresinin aşağıdaki ayetlerinde, şeytani ritüel unsurlarından olan "pedofili" ve "adak verme" vurgulanmaktadır.

81/8 Ve izel MEV'UDETU suilet

( Ve VADEDİLMİŞ* KIZA sual edildiğinde, )

81/9 Bi eyyi zenbin KUTİLET

( Hangi günahtan dolayı ÖLDÜRÜLDÜ?
)

* "Mev'udet" ( Vadedilmiş kız ) kelimesi, şeytanların müşrik inkarcılara vaad ettikleri dünyevi ve maddi menfaat karşılığında müşrik inkarcıların da şeytanlara adaklık  küçük kız vaad etmelerini ifade etmektedir.

Yukarıdaki surenin kodu 81 ( 8+1 = 9 ), ayet setindeki ikinci ve son ayetin numarası ise  9 olup ortaya 99 sayısı yani nümerolojik olarak yine 9 sayısı çıkmaktadır. Bu sayı, düalitedeki negatif şeytani frekansı ve sihiri temsil etmekte olup ayrıca şeytani frekansın sembolü olan 666 sayısının da nümerolojik değeridir.

"Çocuk Güzellik Yarışması" ( Pegaent Beauty Contest ) adı altında küçük kız çocuklarının yetişkin kadınlar gibi dekolte giydirildikleri ve makyajlandıkları yarışmalar da esas itibarıyla dolaylı olarak çocuk istismarı ve çocuk tacizi örnekleridir.

"Black Eye Club" ( Siyah Göz Kulübü ) ismiyle bilinen satanist elitler kulübü üyelerininin zaman zaman mor gözle görülmelerinin sebebinin beyin sapına Adrenochrome basmak için için gözden enjeksiyon yaptırmaları olduğu iddiaları bulunmaktadır. Bu sapık zümre ritüellerde çocukları travmaya ( tecavüz, şiddet vb ) maruz bırakmakta ve bu esnada çocukların salgıladıkları yoğun Adrenalini ( Epinephrine ) enjektörle çocukların beyin sapından alıp kendi beyin saplarına enjekte etmektedirler. Enjeksiyon gözden yapıldığı ve göz bölgesi çok narin olduğu için morarmaktadır. ( Adrenochrome oksitlenmiş Adrenalindir. )

Satanist elitler, saf çocuk enerjisinin gençleşme ve ölümsüzlük kaynağı olduğu inancıyla dünya çapında bir pedofili ve çocuk ticareti şebekesi kurmuşlardır. Gizli ritüellerde çocuklardaki bu saf ve yüksek frekanslı enerjiyi açığa çıkarabilmek için cinsel tecavüz ve şiddet uygulamaları yapmaktadırlar.

Meşhur bir uluslararası yayın kuruluşunun Ağustos 2020 yılında, "Mignonnes / Cuties" ( Minnoşlar ) ismiyle yayına aldığı film de küçük kızları cinsellik kavramıyla bütünleştirmesi açısından pedofili meselesine örnek teşkil etmektedir. Yayıncı kuruluş filmin posterinde de pedofili çağrışımlı görsel kullanmış ve gelen tepkiler üzerine özür dilemiştir!. Küçük kız çocuklarının erotik hareketleri ve görüntüleriyle dolu filmin yönetmeni ise filmin "Derinlemesine feminist"! olduğunu beyan etmiştir. Şeytanın en temel niteliği çok net olan kavramları sorgulatarak aksini düşünmeye, tereddüte ve şüpheye sevketmektir. Yasak ağaç meselesinde olduğu gibi....

Son olarak ABD başkanı Donald Trump, başkan adayı olan rakibi Joe Biden'ı alenen pedofil olmakla suçlamıştır. Biden'ın ilgili videoları ise bu iddianın gerçek olma olasılığını destekler niteliktedir. Biden vesilesiyle pedofili konusunun gündeme gelmesiyle Mignonnes filminin vizyona girmesinin eşzamanlılığı da dikkat çekmektedir.

Çocukla cinsellik ve çocuk adak verme sapkınlıkları, portal açma ve cinler ile etkin iletişim kurabilme, onlardan bilgi alabilme, dünyevi maddi menfaat elde edebilme ve cinlerin kaba madde frekansında daha uzun kalabilmelerini sağlama amacıyla yapılan satanik ritüellerin temel öğeleridir. Satanistler şirk koşmak ve cinlere kulluk etmek suretiyle en büyük günahı işlemektedirler. Çocuklara cinsel olarak zulmedenler esasen onları ruhen öldürmektedirler.

Gittikçe yoğunlaşan pedofili gündemi de küresel şeytanların bir planı gibi görünmektedir. Diğer bir deyişle, Tıpkı eşcinsellikte yaptıkları gibi, pedofiliyi zaman içinde "Bir cinsel tercih" olarak algılatma ve normalleştirme hedefi olması kuvvetle muhtemeldir.

Kur'an'da "çocukların adak verilmesi" konusuna muhtelif ayetlerde değinilmekte ve bu ayetlerde satanizm de tanınlanmaktadır.

6/137 - Ve kezalike zeyyene li KESIRİN MİNEL MÜŞRİKINE KATLE EVLADİHİM ŞÜRAKAÜHÜM li yürduhüm ve li yelbisu aleyhim dınehüm ve lev şaellahü ma fealuhü fe zerhüm ve ma yefterun

( Ve ORTAK KOŞANLARDAN ÇOĞUNA ORTAKLARI, onları mahvetmek ve onların üzerlerine dinlerini örtmek için ÇOCUKLARINI ÖLDÜRMELERİNİ işte böyle süslü gösterdiler. Şayet Allah dileseydi onu yapamazlardı. O halde onları ve o uydurduklarını bırak. )

6/140 - Kad hasirallezıne KATELU EVLADEHÜM sefehen bi ğayri ılmin ve harramu ma razekahümüllahüftiraen alellah kad dallu ve ma kanu mühtedın

( İlimsizce, akılsızca ÇOCUKLARINI ÖLDÜRENLER ve o Allah' ın onlara rızıkladığını, Allah’a uydurarak haram kılanlar hasarlandılar. Saptılar ve yönlendirilmiş olmadılar. )

6/151 - Kul tealev etlü ma harrame rabbüküm aleyküm en la tüşriku bihı şey'a ve bil valideyni ıhsana ve LA TAKTULÜ EVLADEKÜM min imlak nahnü nerzükuküm ve iyyahüm ve la takrabül fevahışe ma zahera minha ve ma betan ve la taktülün nefselletı harramellahü illa bil hakk zaliküm vassaküm bihı lealleküm ta'kılun

( De ki: "Haydi gelin, Rab’binizin size neleri haram kıldığını okuyayım. O’na hiçbir şeyi ortak koşmayın, ana babaya iyilik edin, fakirlikten ÇOCUKLARINIZI ÖLDÜRMEYİN. Sizi de onları da biz rızıklandırırız. Ahlaksızlığın açığına da, gizlisine de yaklaşmayın. Allah' ın haram kıldığı nefsi haksızca öldürmeyin. Bunlar size emrettikleridir. Umulur ki akıl edersiniz." )

17/31 - Ve LA TAKTULÜ EVLADEKÜM haşyete imlak nahnü nerzükuhüm ve iyyaküm inne katlehüm kane hit'en kebira

( Ve fakirlik korkusuyla ÇOCUKLARINIZI ÖLDÜRMEYİN. Onları ve sizleri biz rızıklandırırız. Onların öldürülmesi büyük suçtur, günahtır. )

Ayetteki "İmlak" kelimesi hem "Mülk edinme", hem de "Mülksüzlük, Fakirlik" anlamına gelmektedir.

60/12 - Ya eyyühen nebiyyu iza caekel mü'minatü yubayi'neke ala EN LA YUŞRİKNR BİLLAHİ ŞEY'EN ve la yesrıkne ve la yeznine ve LA YAKTULNE EVLADEHÜNNE ve la yet'ine bi bühtanin yefterinehu beyne eydihinne ve erculihinne ve la ya'sıyneke fi ma'rufin fe bayi'hünne vestağfir lehünnallahe innallahe ğafurun rahiım

( Ey haberci, inanan kadınlar, ALLAH'A HİÇBİR ŞEYİ ORTAK KOŞMAYACAKLARINI, hırsızlık yapmayacaklarını, zina etmeyeceklerini, ÇOCUKLARINI ÖLDÜRMEYECEKLERİNİ, elleri ve ayakları arasında uydurdukları iftirayı getirmeyeceklerini ve sana iyilikte isyan etmeyeceklerini beyan ederek sana geldiklerinde beyanlarını al. Onlara Allah’tan af iste. Kesinlikle Allah affedendir merhametlidir. )

Tevrat'ta ise şu ayet dikkat çekmektedir.

23 Isaiah 57-4 Siz kiminle alay ediyorsunuz? Kime dudak büküyor, dil çıkarıyorsunuz? Ağaçlar arasında, bol yapraklı her ağacın altında Şehvetle yanıp tutuşan, Vadilerde, kaya kovuklarında ÇOCUKLARINI KURBAN EDEN, İsyan torunları, yalan soyu değil misiniz siz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder